Βίντεο ντοκουμέντο από το «κορονοπάρτι» με παίκτες του Ολυμπιακού σε ξενοδοχείου στη Συγγρού

Βίντεο ντοκουμέντο από το «κορονοπάρτι» με παίκτες του Ολυμπιακού σε ξενοδοχείου στη Συγγρού

Βίντεο ντοκουμέντο από το κορονοπάρτι που έγινε σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού με τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Το βίντεο μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και δείχνει εικόνες τόσο από το εσωτερικού του χώρου που έγινε η συγκέντρωση, όσο και λήψεις που τραβήχτηκαν εξωτερικά.

Διακρίνονται μπουκάλια και ποτήρια με αλκοόλ, αλλά και ναργιλέδες. «Υπήρχε πάρα πολύ έντονη μουσική, η οποία ακουγόταν δύο-τρία τετράγωνα πιο κάτω» ανέφερε γείτονας.

Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και διοικητικό πρόστιμο 3 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε στην 24χρονη υπεύθυνη του ξενοδοχείου στο οποίο διοργανώθηκε το πάρτι.

Σε βάρος της 24χρονης ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού (άρθρο 285 ΠΚ) ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο.

Στους συμμετέχοντες στην επίμαχη συγκέντρωση επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Η κατηγορουμένη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο όπου η δίκη της αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου λόγω απουσίας μαρτύρων.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/2IlTvrz

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη