Αυτή είναι η βεβαίωση σίτισης αδέσποτων για τον Πειραία

pixabay

Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων χρειάζονται οι δημότες που ταΐζουν τετράποδα στον Δήμο Πειραιά, λόγω του περιορισμού της κυκλοφορίας που ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού. 

Η βεβαίωση εκδίδεται από το αρμόδιο τμήμα Περιβάλλοντος της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Συγκεκριμένα, έχει αναρτηθεί η βεβαίωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά. Ακουλουθώντας τον σύνδεσμό ΕΔΩ, οι ενδιαφερμόενοι μπορούν να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν το έγγραφο.  Στη συνέχεια, θα πρέπει να στείλουν στο e-mail: perival_prasino@piraeus.gov.gr συμπληρωμένη τη βεβαίωση μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να λάβουν ηλεκτρονικά την εγκεκριμένη βεβαίωση από το τμήμα Περιβάλλοντος της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να καλεί στα τηλέφωνα: 210 4236147 και 213 2123034 από τις 8:00 έως 17:00.

Υπενθυμίζεται, ότι η εξυπηρέτηση του κοινού από τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά για το χρονικό διάστημα έως 30/11 θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.via Ειδησεις https://ift.tt/3ljZZWe
Από το Blogger.