Κακοκαιρία στην Κρήτη: Σε ξενοδοχείο θα φιλοξενηθούν οι πληγέντες της Χερσονήσου

CRETAPOST

Σε ξενοδοχείο θα φιλοξενηθούν οι οικογένειες του δήμου Χερσονήσου που δεν δύναται να μείνουν στα σπίτια τους καθώς έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία.

Αυτό ανακοίνωσε το απόγευμα η δημοτική αρχή ενώ παράλληλα αποφάσισε και την μη λειτουργία των σχολείων όλου του δήμου για αύριο, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Χερσονήσου ανακοινώνει την παροχή προσωρινής φιλοξενίας οικογενειών και ατόμων που δεν είναι δυνατή η διαβίωση στις οικίες τους, καθώς επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που ξεκίνησαν από χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή. Όσοι έχουν πληγεί, μπορούν να μεταβούν άμεσα στο ξενοδοχείο Palmera, 25ης Μαρτίου 14, Λιμ. Χερσονήσου, τηλ. επικ: 28970-22481.

Επίσης, τα σχολεία του Δήμου όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση Δημάρχου και αύριο, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου. Διευκρινίζεται εδώ ότι η διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αφορά αποκλειστικά στη φυσική παρουσία των εκπαιδευτικών και όχι στην υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην κυκλοφορούν, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν εκ νέου έντονα φαινόμενα στις περιοχές που έχουν ήδη πληγεί.



via Ειδησεις https://ift.tt/35fm9mU

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη