Κορονοϊός: Η Κομισιόν προειδοποιεί την Ουγγαρία κατά της χρήσης του ρωσικού εμβολίου

PEXELS

Τα σχέδια της Ουγγαρίας να εισαγάγουν και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν το φημισμένο εμβόλιο κατά του κορονοϊού της Ρωσίας, Sputnik V, εγείρουν ανησυχίες για την ασφάλεια και θα μπορούσαν να βλάψουν την εμπιστοσύνη για τον εμβολιασμό, δήλωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Η κυβέρνηση του Ορμπάν δήλωσε ότι σκοπεύει να δοκιμάσει και να χορηγήσει άδεια για το Sputnik V και αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει να εισάγει έναν μικρό αριθμό δόσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες εισαγωγές και μαζική παραγωγή στην Ουγγαρία το επόμενο έτος, εάν η λήψη αποδειχθεί ασφαλής και αποτελεσματική.

Ας σημειωθεί ότι το κρατικό ταμείο πλούτου της Ρωσίας δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι τα προσωρινά αποτελέσματα της δοκιμής έδειξαν ότι το Sputnik V είναι 92% αποτελεσματικό στην προστασία των ανθρώπων από την αναπνευστική νόσο COVID-19 και η χώρα ετοιμάζεται για μαζικούς εμβολιασμούς.

Γιατί η Κομισιόν εναντιωνεται στα σχέδια της Ουγγαρίας για το εμβόλιο της Ρωσίας



via Ειδησεις https://ift.tt/3fb7j4c
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη