Μαρτυρία Έλληνα στη Βιέννη: Κοντά στην ελληνική εκκλησία η επίθεση

pixabay

Δραματική είναι η κατάσταση στη Βιέννη, μετά την επίθεση σε συναγωγή και σε άλλα σημεία της πόλης. Ο Βασίλης Καραγιαννίδης, κάτοικος της Βιέννης μίλησε στο grtimes.gr και αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη πολύ κοντά στην Ελληνική εκκλησία και κοντά στη συναγωγή, την ώρα που ήταν στον δρόμο για το σπίτι του.

Ο ίδιος είναι πλέον σε ασφαλές σημείο, ωστόσο φίλοι του «βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε εστιατόριο, πολύ κοντά στο σημείο όπου γίνονται οι ανταλλαγές πυρών».

Παράλληλα, αναφέρει πως οι φίλοι του είναι στον πάνω όροφο του εστιατορίου στο οποίο βρίσκονται «κλειδωμένοι», ενώ αστυνομικοί με αυτόματα όπλα τους προστατεύουν.

«Δεν τους αφήνουν να βγουν γιατί είναι σχετικά κοντά και δεν βρήκαν ακόμα τους δράστες. Πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί και πως ίσως υπάρχει και περίπτωση ομηρίας σε εξέλιξη. Οι εντολές είναι μείνετε όπου βρίσκεστε και μη βγαίνετε έξω. Αυτοί που είναι πάρα πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, τους έβαλαν στον 1ο όροφο του εστιατορίου, ενώ έξω υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές και πολλοί αστυνομικοί».

Όπως αναφέρει ο κ. Καραγιαννίδης, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες όσον αφορά το τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στη Βιέννη: Επίθεση σε συναγωγή, πληροφορίες για 7 νεκρούς, πολλούς τραυματίες - Ανατινάχθηκε ένας εκ των δραστών



via Ειδησεις https://ift.tt/324QHWm

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη