-->

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκονται πρώην στελέχη του Δοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας για θαλασσοδάνεια που δόθηκαν επί των ημερών τους και τα οποία ήταν η βασική αιτία χρεοκοπίας του Τραπεζικού Ιδρύματος

 Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας  

 

                 Ο Λαμιακός Τύπος συνεχίζει τις αποκαλύψεις του για την πρώην Συνεταιριστικοί Τράπεζα Λαμίας που οι παππούδες την ίδρυσαν για Μας και οι τελευταίες Διοικήσεις την ρίξανε έξω σκόπιμα. 

 

Να αγοράζετε πάντα τον Λαμιακό Τύπο και να τον διαβάζεται προσεκτικά για να τα μαθαίνετε ΟΛΑ, ώστε να είστε πάντα  ενήμεροι , διότι είναι πάρα πολλά αυτά που δεν ξέρετε και οι «Συμμορίες των Κολλητών» δεν σας τα λέγανε - λένε σκόπιμα…. 

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς  

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος 

 

 

ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ 

 

ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 

 

Παρ, 27/11/2020 - 16:44  |  lamiakos  |  Τοπικά   

 

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας  

      Ο Λαμιακός Τύπος συνεχίζει τις αποκαλύψεις του. 

Να τον αγοράζετε και να τον διαβάζεται πάντα για να τα μαθαίνετε ΟΛΑ….για είναι πάντα  ενήμερροι , διότι είναι πάρα πολλά αυτά που δεν ξέρετε και οι «Συμμορίες των Κολλητών» δεν σας λένε σκόπιμα…. 

 

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκονται πρώην στελέχη του Δοικητικού Συμβουλίου  της  Συνεταιριστικής Τράπεζας  Λαμίας για θαλασσοδάνεια που δόθηκαν επι των ημερών τους και τα οποία ηταν η βασική αιτία χρεοκοπίας του Τραπεζικού Ιδρύματος . Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες με εντολή εισαγγελέα εχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς 20  τραπεζικών στελεχών που ηταν μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της  

 

Συνεταιριστικής Τράπεζας  . Με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας η Συνεταιριστική Τράπεζα  οδηγήθηκε σε εκκαθάριση, ωστόσο οι υποθέσεις που είναι ακόμη ανοιχτές στη δικαιοσύνη αφορούν  δανειοδοτήσεις εταιρειών , χωρίς τις απαραίτητες προϋποθέσεις, με μεγάλα ποσά  πολλών εκατομμυρίων ευρώ . 

 

Με τη    δέσμευση των λογαριασμών ολων των μελών των εκάστοτε Διοικητικών Συμβουλίων  της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας εχει δημιουργηθεί μείζον κοινωνικό πρόβλημα με ολους αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογενειές τους , καθώς κάποιοι απο αυτούς εχουν ηδη συνταξιοδοτηθεί και με την απόφαση αυτή δεν μπορούν  να λάβουν μισθούς και συντάξεις, ενώ άλλοι επιχειρηματίες δεν μπορούν να κινηθούν ούτε επαγγελματικά. 

 

Επιπλέον, πρόβλημα εχει δημιουργηθεί και με τους συνδικαιούχους κοινών λογαριασμών,οι οποίοι μετά την απόφαση αυτή  δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οποιαδήποτε συναλλαγή . 


Τα τραπεζικά στελέχη της Συνεταιριστικής για τα οποία οι οικονομικοί εισαγγελείς εχουν κινηθεί εναντίον τους μπλοκάροντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κινδυνεύουν με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων , καθώς   άσκηση ποινικής δίωξης δεν μπορεί να γίνει μετά το ακαταδίωκτο που εχει ψηφιστεί για τα στελέχη των τραπεζών, ακόμη και αν χορηγήσουν δάνεια χωρίς εγγυήσεις, «με αέρα» ή με τρόπο τέτοιο που δεν διασφαλίζει την επιστροφή των χρημάτων. 

 

Αυτό προβλέπει με σαφήνεια η τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα που ψηφίστηκε  στην Βουλή  επι των ημερών της συγκυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου . 

Με βάση τη νέα διάταξη που εισάγει ο ποινικός κώδικας όπως διαμορφώθηκε  για να ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της απιστίας απαιτείται να υπάρξει συγκεκριμένη μήνυση από τον θιγόμενο. 

 

Aξίζει να σημειώσουμε οτι στο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας καταγράφονται πολλές περιπτώσεις χρηματοδοτήσεων που εγκρίθηκαν χωρίς να πληρούνται τα βασικά πιστοδοτικά κριτήρια. 

 

 

http://www.lamiakos-typos.gr/ 

 


http://www.lamiakos-typos.gr/topika-eidiseis/ihiri-paremvasi-giannopoyloy-stin-elliniki-dikaiosyni-zita-apo-tin-antieisaggelea 



@@@@@@@@@@@@@@@@@ 

 

Αγαπητοί Συνεταίροι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας 

διαβάστε και τα κάτωθι που δημοσιέυσαμε στο Blog του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ Σ.Τ.Λ. 

στις 22 Ιουνίου 2020 για να ενημερωθείτε πιο συγκεκριμμένα. 

 

https://kinmersynla.blogspot.com/2020/06/2262020.html#more 

 

Να παρακολουθείτε και να διαδίδετε πάντα το Blog μας. 

Blog : www.kinmersynla.blogspot.gr 

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας συνεχίζει τις αποκαλύψεις του… 

Γράφει ο 

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

22/6/2020 

 

 

 

Αγαπητοί 16.000 Μεριδιούχοι 

Αγαπητοί Φίλοι που παρακολουθείται  το www.kinmersynla.blogspot.gr σήμερα 22/6/2020 πήρα το ΒΟΥΛΕΥΜΑ 121/2019 με το οποίο κατηγορούνται οι είκοσι ένας (21) Κακούργοι της πρώην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ. Της Τράπεζας που την ίδρυσαν οι παππούδες για Μας και αυτή τη στιγμή τρίζουν τα κόκκαλα τους. 

Επίσης ρώτησα τους δικηγόρους μου και μου είπαν ότι προς το παρόν δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα ονόματα των είκοσι ένα (21) Κακούργων και έτσι θα περιμένετε λίγο…. 

ΙΔΟΥ 

Μερικά Αποσπάσματα από το Βούλευμα 121/2019 

του Πρωτοδικείου Λαμίας αλλά και οι είκοσι (20) πρώτες σελίδες από το ΒΟΥΛΕΥΜΑ 121/2019 

 

Σε πραγματογνωμοσύνη του ο Οικονόμους Δημ. Τραγγανίδας γράφει: 

α) Η ζημία της Τράπεζας, ανέρχεται στο ποσό των 25.610.063 ευρώ. 

β) Η ζημία των Μεριδιούχων ανέρχεται στο ποσόν των 18.173.388 ευρώ. 

γ) Συνολικά η ζημία των Συνεταίρων- Μεριδιούχων ανέρχεται στο ποσό των 82.574.388 ευρώ και 

δ) Η ζημία του Δημοσίου, η οποία δημιουργήθηκε μετά τις 18/3/2012 ανέρχεται στο ποσό των 56.033.250 ευρώ. 

 

Υπ όψιν αγαπητοί 16.000 Συνεταίροι η αμαρτωλή Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου είχε βάλει άρθρο στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Ιστορικού Μας Ιδρύματος ότι: Αν η Τράπεζα πέσει έξω οι κ.κ. Συνεταίροι θα επιβαρυνθούν εις το ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ οι Μερίδες - Μετοχές τους. 

 

Ο κ. Οικονομολόγος κ. Δημ. Τραγγανιδας από τις χιλιάδες Συμβάσεις ήλεγξε μόνο σαράντα τέσσερις (44).Άρα η Ζημία δεν είναι μόνο 150.000.000 ευρώ αλλά πολλά περισσότερα….. 

Οι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ είναι είκοσι ένας (21) εκ των σαράντα δυο (42) που παραπέμφθηκαν και ήταν οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ της περιουσίας Μας για το αδίκημα της ΑΠΙΣΤΙΑΣ από κοινού και κατ΄εξακολούθηση της Περιουσίας Μας, της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ. 

Η θητεία του Δ.Σ. της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ έληξε την 18/3/2012. 

Ο Οικονομολόγος κ. Δημ. Τραγγανιδας γράφει: 

1)   Ο Μ.Δ. (Μέλος του Δ.Σ. από 23/5/2004 - 25/3/2008) το δάνειο εμφάνιζε χρεωστικό υπόλοιπο ύψους 277.714 ευρώ και ήταν ενήμερο, ωστόσο κατά τις 8/11/2012 τέθηκε σε Οριστική Καθυστέρηση. 

2)   Ο Σ.Δ. (Μέλος του Δ.Σ. από 24/7/2008 - 18/3/2012) ‘έπαιρνε δάνεια και στις 18/3/2012 βρισκόταν σε προσωρινή Καθυστέρηση και το χρεωστικό τους υπόλοιπο ανέρχεται σε 200.000 ευρώ. Οι εμπράγματες όμως εξασφαλίσεις δεν κάλυπταν το ποσό των δανείων και παρά το γεγονός ότι ο πιστούχος είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές και σε άλλες τράπεζες. 

Στις 18/11/2008 η Τράπεζα της Ελλάδος απαιτεί να παύσει να ασκεί τα καθήκοντά του Προέδρου ο Νικ. Δασκαλόπουλος, ο οποίος και δίνει αρνητική απάντηση και στις 9/2/2009 απέστειλε επιστολή, στην οποία εξέθετε τις απόψεις του. Ο Νικ. Δασκαλόπουλος εκ νέου στις 14/1/2010 αρνείται να απομακρυνθεί οικειοθελώς. 

Από τις σαράντα τέσσερις (44) Συμβάσεις που ελέγθηκαν μόνο, παρατήρησα και σας μεταφέρω ότι η Τράπεζά Μας χορήγησε δάνεια των: 145.000 ευρώ, 300.000 ευρώ, 270.000 ευρώ, 200.000 ευρώ, 185.000 ευρώ 350.000 ευρώ. 

Από την ανάλυση των Συμβάσεων αυτών της 6ης Πραγματογνωμοσύνης προκύπτει ότι: 

1)   Ποσοστό 43.5% είκοσι Συμβάσεις δεν καλύπτονται ολοσχερώς από εμπράγματες εγγυήσεις. 

2)   Οι εμπράγματες εγγυήσεις σε ποσοστό 43.5% που αντιστοιχεί σε είκοσι Συμβάσεις, υπολείπονται του ποσού που αναφέρεται ως υποχρέωση στη Δανειακή Σύμβαση. 

3)   Σε ποσοστό 10.87% που αντιστοιχεί σε 5 Συμβάσεις διαπιστώνεται ότι η έγκριση δόθηκε μετά την υπογραφή της Σύμβασης. 

4)   Σε ποσοστό 8.69 % που αντιστοιχεί σε 4 Συμβάσεις, διαπιστώνεται ότι αφορούν ρυθμίσεις παλαιότερων οφειλών. 

 


...

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->