Από αύριο με ένα e-pass η διέλευση από όλα τα διόδια της χώρας

INTIME

Έπειτα από χρόνια αναμονής, οι οδηγοί από αύριο 4/11 θα μπορούν να μπορούν να μετακινούνται μεταξύ δικτύων με τη χρήση ενός μόνο ηλεκτρονικού πομποδέκτη.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας δεν απαιτείται καμία ενέργεια, καθώς, από 4/11 αυτή γίνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ και ΔΩΡΕΑΝ για τους κατόχους του e-PASS.

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Εκτός από Αττική Οδό, Ολυμπία Οδό, Μορέα, Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, από 4/11, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το e-PASS σε Νέα Οδό, Κεντρική Οδό και Εγνατία Οδό.

Τα εκπτωτικά πακέτα της Αττικής Οδού ισχύουν μόνο για την Αττική Οδό - στο υπόλοιπο δίκτυο αυτοκινητόδρομων θα εφαρμόζονται χρεώσεις με τις ονομαστικές τιμές διοδίων.

Πριν από κάθε σας ταξίδι πρέπει να έχετε επαρκές υπόλοιπο στον λογαριασμό σας, τον οποίο πρέπει να φορτίζετε έγκαιρα μόνο στο δίκτυο πληρωμών της Αττικής Οδού, ή ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας «my e-PASS».
Επειδή υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις σε άλλους αυτοκινητόδρομους, σε περίπτωση μεταβολής ύψους λόγω πρόσθετου φορτίου στη σχάρα του οχήματος, συστήνεται να περνάτε από εισπράκτορα και όχι από ηλεκτρονική λωρίδα, για λόγους ασφάλειας και σωστής τιμολόγησης.via Ειδησεις https://ift.tt/329aDY7

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.