Πέθανε ο Νότης Λαλαΐτης, μέλος το θρυλικού συγκροτήματος Τhe Idols

Screenshot youtube

Πέθανε ο μουσικός Νότης Λαλαΐτης, μέλος του θρυλικού συγκροτήματος των ΄60ς Idols,στα 75 του χρόνια. Tη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πέθανε ο μουσικός Νότης Λαλαΐτης, μέλος του θρυλικού συγκροτήματος των ΄60ς Idols,στα 75 του χρόνια. Tη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: «Eφυγε απο κοντά μας χθες 2-11 ενας σπουδαιος άνθρωπος, ενας σπουδαιος μουσικος ο Νότης Λαλαίτης που σφράγισε με την.μουσική του την γενιά του 60 κι 70 αφου ηταν ένα απο τα στελεχη των θρυλικων Ιdols….Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια 2-3-45, κι αργοτερα συνεργαστηκε με τον Ντεμη Ρούσσο.

Οι νότες του θα μεινουν για πάντα.. Είχα την τυχη να τον γνωρισω και το Τασέη τον τίμησε πέρυσι για την προσφορά του με το ημερολόγιο που ηταν αφιερωμένο στους ΕΛΛΗΝΕΣ καλλιτεχνες που μας τίμησαν με την καρριερα τους απανταχου της γης».

Για το θάνατο του Νότη Λαλαίτη έγραψε και ο Γιάννης Μαντακίδης γράφοντας στο facebook:

ΝΟΤΗΣ ΛΑΛΑΙΤΗΣ r.i.p.
Ο Νότης Λαλα'ί'της (αριστερά) με τρία ακόμη μέλη των θρυλικών IDOLS, και την τραγουδίστρια Μαρίνα. Η φωτογραφία μου απο τις 26 Φεβρουαρίου 2018, σε σπάνια ομαδική εμφάνιση των μελών του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια.

Oι θρυλιλοί IDOLS αποτελούνταν από τους: Νότη Λαλαΐτη (ηλεκτρονικό όργανο, πιάνο, τραγούδι), Αντώνη Γιούλη (ηλεκτρική κιθάρα), Ντίνο Παπαβασιλείου (πιάνο, ηλεκτρικό πιάνο), Ντέμη Ρούσσο (μπάσο), Βασίλη Κωνσταντινίδη (ντραμς, τραγούδι, μπάσο), Μανώλη Καβουκλή (μπάσο), Jo Michat (τραγούδι), Γιώργο Πετρίδη (τραγούδι), Λάζαρο Παπαγεωργίου (τραγούδι), Τζίμη Τζιμόπουλο (ντραμς, κρουστά), Νίκο Τσιλογιάννη (ντραμς).

 via Ειδησεις https://ift.tt/3p20IOb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.