Μπουρλά στο Sky News: Το εμβόλιο της Pfizer θα διανεμηθεί λίγες ώρες μετά την έγκρισή του

Μπουρλά στο Sky News: Το εμβόλιο της Pfizer θα διανεμηθεί λίγες ώρες μετά την έγκρισή του

Ο επικεφαλής της Pfizer Aλβέρτος Μπουρλά μιλώντας στο Sky News ανέφερε ότι ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη διανομή του εμβολίου για τον κορονοϊό μετά από λίγες ώρες αφότου λάβει την επίσημη έγκριση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Αλβέρος Μπουρλά δήλωσε ότι η εταιρεία του θα υποβάλει αίτηση για άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο «πολύ, πολύ σύντομα - μέσα σε λίγες μέρες» και ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως τη διανομή των πρώτων 20 εκατ. δόσεων του εμβολίου για τον κορωνοϊό που είναι ήδη έτοιμες.

Ο Αλβέρτος Μπουρλά ανέφερε ακόμη στο Sky News ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό θα αποστέλλονται στις χώρες μόλις λάβουν έγκριση από τις υγειονομικές αρχές αυξάνοντας την πιθανότητα «για ρύθμιση της κατάστασης». Σημείωσε ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι «υπομονετικός» επειδή η ζήτηση θα ξεπεράσει την προσφορά.
«Το φως είναι πραγματικό - υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ», είπε. «Πιστεύω ότι το δεύτερο μισό του 2021 θα είναι πολύ διαφορετικό».via Ειδησεις https://ift.tt/32Vms4v
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.