«Πόλεμος» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση του Ρωμανού και Syriza statistics

«Πόλεμος» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση του Ρωμανού και Syriza statistics

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του ενοχλήθηκαν που ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατέδειξε ότι με την γελοία δημιουργική στατιστική τους, αντιστρέφουν την πραγματικότητα παίζοντας με νεκρούς».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίζει: «Δεν τους ενόχλησε η αθλιότητα της εργαλειοποίησης θανάτων μέσω Syriza statistics. Τους ενόχλησε ότι την αποκαλύψαμε. Κάποτε έστηναν fake συντονιστικά για να αποκρύψουν νεκρούς, σήμερα δημιουργούν fake statistics για να τους πολλαπλασιάσουν, στοχοποιώντας σταθερά όποιον τους ξεμπροστιάζει. Θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτή τους την αθλιότητα και να ζητήσουν συγγνώμη, πρωτίστως από τις οικογένειες των θυμάτων».

Και η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει με το εξής υστερόγραφο: «Υ.Γ. Επισυνάπτεται το διάγραμμα των Syriza statistics που παρουσίασε στη τελευταία συνέντευξη τύπου του ο κ. Τσίπρας και το διάγραμμα του ECDC για τις ίδιες χώρες και την ίδια περίοδο».

nd12

nd23

Οργή ΣΥΡΙΖΑ

Με μια οργισμένη ανακοίνωση, που εξέδωσε το Σάββατο (07/11), στρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, μετά από ανάρτηση του τελευταίου στην οποία συγκρίνει τα στατικά των θανάτων από κορονοϊό στη χώρα μας, με δημοσκοπήσεις. 

"Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, σε δημοσίευσή του στο Twitter, είχε την έμπνευση να συμπεριφερθεί χειρότερα ακόμα και από τα πιο αισχρά τρολ του Ίντερνετ: δίπλα στο γράφημα του Π.Ο.Υ, με τους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού από την πανδημία στην Ελλάδα, παρέθεσε δημοσκοπήσεις.

Η απύθμενη χυδαιότητα και η αλαζονεία του κ. Ρωμανού δεν συνιστούν τίποτε άλλο παρά μόνο ύβρι για την αγωνία των πολιτών και τους συγγενείς των θυμάτων. Ο κ. Μητσοτάκης ή θα στείλει τον κ. Ρωμανό εκεί όπου του αρμόζει ή υιοθετεί αυτή την αθλιότητα" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η επίμαχη ανάρτηση του Ν. Ρωμανού είναι η ακόλουθη:

romanos071120



via Ειδησεις https://ift.tt/3pjmoFA

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη