Βιέννη: Προσοχή, σκληρές εικόνες - Εκτέλεση εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου (vid)

Βιέννη: Προσοχή, σκληρές εικόνες - Εκτέλεση εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου (vid)

Δραματικό είναι το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου στη Βιέννη, καθώς η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στο κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας, θεωρείται ότι είναι τρομοκρατική επίθεση, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νέχαμερ στο τηλεοπτικό δίκτυο ORF.

Ο Νέχαμερ ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες και πιθανώς νεκροί, ενώ η επίθεση φέρεται να διαπράχθηκε από πολλούς δράστες.

Το αυστριακό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ΟΕ24 μετέδωσε πως παράλληλα με την επίθεση, δράστες κρατούν ομήρους σε ένα εστιατόριο σε μια άλλη περιοχή στην πόλη, ενώ η εφημερίδα Kronen Zeitung ανέφερε ότι ένας άνδρας ανατινάχθηκε μετά την ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσε σε συναγωγή στο κέντρο της Βιέννης, με την εφημερίδα να κάνει λόγο για πολλούς νεκρούς από την επίθεση.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικό βίντεο σοκ βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις εικόνες να είναι ιδιαίτερα σκληρές.

{https://twitter.com/arutz20/status/1323369755097653248?s=20}

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στη Βιέννη: Επίθεση σε συναγωγή, πληροφορίες για 7 νεκρούς, πολλούς τραυματίες και ότι κράτησαν ομήρους σε εστιατόριο - Ανατινάχθηκε ο δράστης



via Ειδησεις https://ift.tt/3kThmNc

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη