Viral η δήλωση Κωνσταντινέα για το Πολυτεχνείο: Παιδί- Παιδεία - Ελευθερία και αντί ψωμί, αγάπη...

INTIME/αρχείου

Viral έχει γίνει η δήλωση του Πέτρου Κωνσταντινέα πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Θέλοντας να επικαιροποιήσει το μήνυμα άρχισε να λέει ότι στη θέση του ψωμιού μπορεί κανείς να τοποθετήσει την υγεία και η κοινωνική αγάπη. Αλλά μετά τα μπέρδεψε τελείως και η δήλωση άρχισε να θυμίζει τις γνωστές δηλώσεις του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού, που έγραψαν ιστορία.

Το μπέρδεμα άρχισε όταν στις δηλώσεις του, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε το Ψωμί- Παιδεία- Ελευθερία κάτι σε Παιδί- Παιδεία- Ελευθερία και το μπέρδεμα έγινε απόλυτο όταν άρχισε να λέει, ότι «αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν αυτούς τους αγώνες για την ελευθερία μας, πρέπει να έχουν βασικά ένα τόπο διαφυγής απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και να αξίζουν οι αγώνες τους, απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν τους αγώνες τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς»…

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Και όποιος δεν κατάλαβε μπορεί να δει το βίντεο:



via Ειδησεις https://ift.tt/2IOjKXK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη