Ολυμπιακός: Οι 11 κόντρα στη Λαμία

Ο Τιάγκο Σίλβα παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αφήνει στον πάγκο τον Μάριο Βρουσάι και βάζει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην εντεκάδα

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας, το μεσημέρι της Κυριακής (13/12, 15:00), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε δύο αλλαγές στον καταρτισμό του βασικού σχήματος, συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι και την εντός έδρας ήττα από την Πόρτο με 2-0 για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Oι Μαντί Καμαρά και Μάριος Βρουσάι μένουν στον πάγκο και αντικαθίστανται από τους Τιάγκο Σίλβα και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Μαζί αλλάζει και η διάταξη σε 4-2-3-1 από 4-3-3.

Ο Σίλβα θα πραγματοποιήσει τη 2η συμμετοχή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, την 1η ως βασικός, καθώς είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο προηγούμενο ματς Πρωταθλήματος απέναντι στο Βόλο, δίνοντας την πρώτη του ασίστ.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

fws.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη