Στάσεις εργασίας και χωρίς δώρο οι εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ

Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας ανά βάρδια.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί τις τέσσερις τελευταίες ώρες της κάθε βάρδιας. Η κινητοποίηση θα έχει έναρξη στις 6:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6:00 το πρωί. της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρει το Σωματείο που συνεδρίασε στις 28 Δεκεμβρίου:

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μετά από 56 χρόνια λειτουργίας δεν πήραμε Δώρο Χριστουγέννων.  Είμαστε αντιμέτωποι με την οικογενειακή οικονομική χρεοκοπία.

Δεν γνωρίζουμε για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, της εργασίας μας, των εργασιακών δικαιωμάτων μας.  Εμπαίζεται μαζί μας. Ζούμε στην ανασφάλεια.

Οι εγκληματικοί διαγωνισμοί εκποίησης της ΛΑΡΚΟ «περπατούν». Οι «μνηστήρες» που καλέσατε «τσακώνονται για το ποιος θα πάρει σειρά».

Σε μία περίοδο που οι τιμές του νικελίου είναι στα 18.000  δολάρια ο τόνος και η ΛΑΡΚΟ μπορεί να προσφέρει 35 εκατομμύρια το μήνα στην Ελληνική οικονομία, εμείς εδώ στη ΛΑΡΚΟ, βιώνουμε καθημερινά την εγκληματική, συνειδητή, απαξιωτική πολιτική σας.

Σε αυτά τα πλαίσια αποφασίσαμε τις στάσεις εργασίας εάν μέχρι σήμερα:

Δεν καταβληθεί έκτακτο επίδομα στο ύψος του μισθού σε κάθε εργαζόμενο για να αποφύγουμε την οικονομική οικογενειακή χρεοκοπία.

Δεν μας ενημερώσετε, όπως έχετε δεσμευτεί δημοσίως, το τι σχέδια έχετε για τους εργαζόμενους

www.evoikostipos.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη