Με ωράριο πολλών ταχυτήτων ανοικτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

πηγη φωτογραφίας ΙΝΤΙΜΕ

Με διαφορετικά ωράρια θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, την Κυριακή πρν τα Χριστούγεννα. Το ωράριο λειτουργίας τους διαφοροποιείται σε κάθε μία μεγάλη αλυσίδα και καλό θα είναι να γνωρίζεται τι ώρα ανοίγει και κλείνει η κάθε μία

Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα καταστήματα λιανικής για click away την Κυριακή 20/12 για τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα. Το ωράριο λειτουργίας όμως αλλάζει σε κάθε μία αλυσίδα υπεραγοράς τροφίμων.

Το δικαίωμα να είναι ανοιχτά αυτή την Κυριακή (20/12) έχουν τα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες χωρίς να υπάρχουν φαινόμενα συνωστισμού. Το άνοιγμά των σούπερ μάρκετ την Κυριακή γίνεται στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου που τίθεται σε εφαρμογή κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα λειτουργεί την Κυριακή 20/12 από τις 09:00 έως τις 19:00.

Τα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 20/12 από τις 11:00 έως τις 20:00.

Ανοιχτά θα είναι και τα MyMarket την Κυριακή 20/12 με ωράριο 09:00 με 19:00.

Τα καταστήματα των σούπερ μάρκετ Μασούτης θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 20/12 από τις τις 09:00 έως τις 19:00. Ανοιχτά θα είναι και τα καταστήματα Lidl χωρίς ακομη να έχει γίνει γνωστό το ωράριο λειτουργίας τους. 

Και για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων και μπροστά σε πρόστιμα σε τυχόν ελέγχους μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχετε μαζί την ταυτότητα σας αλλά και να έχετε στείλει το γνωστό πλέον sms στο 13033 με τον κωδικό 2. 

Ανοικτά και τα καταστήματα λιανικής με click away

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Την Κυριακή 20 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου από τις 11 πμ μέχρι τις 8 μμ θα παραμείνουν ανοικτά προεραιτικά τα καταστήματα λιανικής της χώρας, εκτός Κοζάνης και Δυτικής Αττικής λόγω του σκληρού lock down που έχει επιβληθεί στις περιοχές αυτές.

Ετσι όσοι έχουν κάνει τις παραγγελίες τους μπορούν να τις παραλάβουν και αύριο Κυριακή από το κατάστημα της προτίμησης τους πάντα όμως με ραντεβού και έχοντας την απαραίτητη παραγγελία στα χέρια τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Προαιρετική είναι η λειτουργία των κομμωτηρίων και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η επίσκεψη στα κομμωτήρια θα γίνεται με sms στο 13033 με τον κωδικό 2 και κατόπιν ραντεβού.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3nxjuvq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη