«Ξεφεύγει» στις ΗΠΑ ο κορονοϊός με 3.700 θανάτους και νέα 250.000 κρούσματα

eurokinissi

«Ο FDA συμβουλεύει πως είναι αποδεκτό να χρησιμοποιούνται όλες οι διαθέσιμες δόσεις (η έκτη, ή ακόμη και η έβδομη) από κάθε φιάλη, ωσότου το πρόβλημα να επιλυθεί»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κατέγραψαν χθες Τετάρτη διπλό τραγικό ρεκόρ 3.700 και πλέον θανάτων ασθενών με την COVID-19 και 250.000 κρουσμάτων του SARS-CoV-2 μέσα σε μια ημέρα, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Η χώρα είναι αντιμέτωπη με τρομακτική αναζωπύρωση της πανδημίας εδώ και πάνω από έναν μήνα. Περίπου 113.000 άνθρωποι νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή σε αμερικανικά νοσοκομεία, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ. Πρόκειται, και σε αυτή την περίπτωση, για τον υψηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί ποτέ από την εκδήλωση της πανδημίας στην αμερικανική επικράτεια.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ntDdvY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη