Κρήτη: Πρόστιμο 900 ευρώ σε οικογένεια (vid)

eurokinissi

«Κεραμίδα» 900 ευρώ ήρθε σε έναν πατέρα και τα δύο παιδιά του 21 και 22 ετών, όταν σε μία επαναλαμβανόμενη διαδρομή τους σταμάτησαν αστυνομικοί για έλεγχο.

Ο κ. Χουδετσανάκης έιχε κάνει τη συγκεκριμένη διαδρομή στην Εθνική Οδό, πολλές φορές μέχρι σήμερα. Κινούνταν προς το ελαιουργείο στην περιοχή της Φοινικιάς, όπου εργάζεται και αυτος αλλά και οι δύο του γιοι. Στη διαδρομή τους σταμάτησαν αστυνομικοί για έλεγχο και τους επέβαλλαν πρόστιμο 900 ευρώ για υπεράριθμο αριθμό επιβατών στο όχημα.

«Μου είπαν για υπεράριθμο αριθμό επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, ενώ συνέχισε «Είμαι υπεράριθμος εγώ με τα παιδιά μου που ζούμε στο ίδιο σπίτι, εργαζόμαστε μαζί, είμαστε μαζί όλη μέρα και όλη νύχτα». Παρά τις εξηγήσεις του, όπως δήλωσε ο ίδιος, η οικογένεια δέχθηκε πρόστιμο από 300 ευρώ έκαστος. Στη συνέχεια σχολίασε στη συνέντευξη του στο ΚΡΗΤΗTV, πως δεν 'ηταν η πρώτη φορά που του πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την ΕΛ.ΑΣ σε αυτή τη διαδρομή, όμως ήταν η πρώτη φορά που κατέληξε σε πρόστιμο. 

Λίγο μετά το συμβάν ο κ. Χουδετσανάκης, κατέθεσε ένσταση στην ΕΛ.ΑΣ, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του προς το συμβαν.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3mzILny
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη