Λαμία: «Ψήνεται» επιστροφή Τιρόνε (φωτογραφία)

Ενα ποστάρισμα του 27χρονου μεσοεπιθετικού άναψε... φωτιές και φαίνεται πως υπάρχει «θέμα» να γίνει ξανά παίκτης της ομάδας

Ο Τιρόνε μας «συστήθηκε» πέρσι με τη φανέλα της Λαμίας, καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ομάδα. Εφυγε πριν τα play out, όμως το «διαζύγιο» των δύο πλευρών ήταν άκρως φιλικό και φαίνεται πως έχει τεθεί θέμα επιστροφής του. 

Ο 29χρονος έκανε σήμερα ένα ποστάρισμα με τα χρώματα της Λαμίας που... άναψε φωτιές και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες υπάρχουν επαφές, προχωρημένες μάλιστα, ώστε να γίνει ξανά ποδοσφαιριστής της. Ομως στο ΔΑΚ βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, οπότε και ενδέχεται η περίπτωσή του να επανεξεταστεί από τον διάδοχο του Μπάμπη Τεννέ.  

Η ουσίας όμως είναι πως «ψήνεται» το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά σε γνώριμα λημέρια και αναμένονται εξελίξεις. 

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη