Πόσα άτομα επιτρέπονται μέσα σε κάθε ΙΧ σήμερα Χριστούγεννα

EUROKINISSI

Σήμερα Χριστούγεννα πολλοί θα μετακινηθούν για να πάνε σε κάποιο συγγενικό ή φιλικό σπίτι λόγω της ημέρας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι πολίτες πόσα άτομα επιτρέπονται στα ΙΧ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις σε ένα αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν έως 4 άτομα – μέλη της ίδιας οικογένειας – το οποίο δεν θα συνιστά παράβαση ούτε θα επιδίδεται πρόστιμο. Αν ο συνεπιβάτης είναι φιλικό πρόσωπο τότε ισχύει ότι προβλεπόταν και πριν, δηλαδή 1 άτομο πλέον του οδηγού με χρήση μάσκας και για τους δυο.

Σε άλλες περιπτώσεις επιτρέπεται μέχρι ένας επιβάτης πλέον του οδηγού σε ταξί και επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης. Η υπέρβαση του ορίου επιβαινόντων επιτρέπεται μόνο εφόσον στο όχημα επιβαίνουν ανήλικα τέκνα (οικογένεια όπως προαναφέραμε), η κατ' οίκον παραμονή των οποίων υπό την εποπτεία ενηλίκου είναι αδύνατη, ή άτομο που χρήζει βοήθειας από δεύτερο επιβάτη για τη μετακίνησή του.

Σε διαφορετική περίπτωση για τους παραβάτες το πρόστιμο έχει οριστεί στα 300 ευρώ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3nQEZr9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη