Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις Κορκολή - Ρουγγέρη για τον καρκίνο: «Έρχεται και φεύγει, είναι μια διαρκής μάχη»

Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις Κορκολή - Ρουγγέρη για τον καρκίνο: «Έρχεται και φεύγει, είναι μια διαρκής μάχη»

Ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκαν στο Σημείο Συνάντησης το βράδυ της Δευτέρας και συγκλόνισαν μιλώντας για τον καρκίνο.

«Σε μένα έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω», ανέφερε ο Στέφανος Κορκολής.

Από την άλλη, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τελείως συμπωματικά διέγνωσε σε πολύ αρχικό στάδιο καρκίνο στον μαστό και καταλήγει στο διαχρονικό συμπέρασμα, ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

«Εγώ είμαι της πρόληψης και έκανα μία μαστογραφία. Δεν με πήραν στο τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Μία μέρα τυχαία πήγα να την πάρω και έγραφε μέσα ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει εγχείρηση για να ελεγχθεί κάτι ύποπτο που βρήκαν. Και πραγματικά το έκανα, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, ήταν κακό, ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε κάθε 6 μήνες να κάνω εξετάσεις», σημείωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pjJWt7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη