Η τρυφερή ανάρτηση Κικίλια για τη γέννηση του γιου του, τι είπε για την Μπαλατσινού

eurokinissi

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Ο υπουργός Υγείας, το πρωί του Σαββάτου, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τη γέννα, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατά το χέρι της συζύγου του.

«Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη» ήταν το σχόλιο του κ. Κικίλια.

{https://twitter.com/Vkikilias/status/1342776613189124096?s=20}

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει ακόμη τρία παιδιά από τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/2KWW8Ba
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη