Λαμία: Καθαρίστηκε το κοιμητήριο στην Ροδίτσα - Ευχές του αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Κερπινιώτη για το νέο έτος


Καθαρίστηκε το κοιμητήριο στην Ροδίτσα.

Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης:

Το τέλος του χρόνου θα βρει το νεκροταφείο της Ροδίτσας πραγματικό… Κοιμητήριο.

Χρειάστηκαν ωστόσο 13 (!) παρεμβάσεις προκειμένου να καθαριστεί και να ευπρεπιστεί ο χώρος σε μια μεγάλη Κοινότητα εντός ουσιαστικά της Λαμίας. Χαρακτηριστικό της μεγάλης διάρκειας των απαιτούμενων παρεμβάσεων, ότι τα χόρτα χρειάστηκε να κοπούν δύο φορές.

Απομακρύναμε όμως πέντε ξερά και επικίνδυνα κυπαρίσσια, ενώ έγινε κλάδεμα στα υγιή που στολίζουν πλέον το χώρο. Οι σακούλες σκουπιδιών έφτασαν τις 60, οι κάδοι άδειασαν τέσσερις φορές, τα μπάζα ήταν (28.220) kg και τα κλαδέματα (8.680) kg. 

Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου, αυτούς τους καθημερινούς ήρωες που τιμούν και το τελευταίο ευρώ του μισθού τους στην υπηρεσία του πολίτη. Εύχομαι να τους έχει ο Θεός καλά και αυτούς και τις οικογένειές τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τοπικό σύμβουλο κ Βασίλη Καρακώστα καθώς και στον τοπικό σύμβουλο κ Γιάννη Γιαννούτσο για την βοήθεια τους. 

Εύχομαι επίσης το 2021 να έχουμε υγεία και να χαρούμε απλές στιγμές συντροφικότητας, αγάπης και φιλίας που τόσο μας στέρησε το 2020. Και όλοι όσοι καταφέραμε να βγούμε από αυτή τη δύσκολη χρονιά αλώβητοι, να θυμηθούμε λίγο αυτούς που «έμειναν πίσω» τιμώντας τη μνήμη τους με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια... Συνεχίζουμε ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ. 

Καλή Χρονιά!

















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη