Κορονοϊός: Ποιες περιοχές της Αθήνας προβληματίζουν και βρίσκονται στο κόκκινο

Κορονοϊός: Ποιες περιοχές της Αθήνας προβληματίζουν και βρίσκονται στο κόκκινο

Έντονη ανησυχία υπάρχει στους επιδημιολόγους εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων και σε άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Έντονη ανησυχία προκαλεί στους επιστήμονες η ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων όπως και το γεγονός ότι βαρύ παραμένει το επιδημιολογικό φορτίο σε περιοχές της χώρας, με τη Δυτική Αττική, την Κοζάνη, τον Έβρο, το Κιλκίς, και την Πιερία να παραμένουν στο «κόκκινο».

Χθες Τρίτη 29/12 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.047 νέα κρούσματα, 58 θανάτους και 458 διασωληνωμένους.

Παράλληλα ανακοινώθηκε παράταση του σκληρού lockdown για Ασπρόπυργο, Ελευσίνα Δυτικής Αττικής, για Κοζάνη, Εορδαία, Βόΐο, όπως και Αλίαρτο Βοιωτίας, ενώ αυστηρά περιοριστικά μέτρα ισχύουν από σήμερα στο χωριό Κέλλη στο Αμύνταιο Φλώρινας.

Παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους δήμους Ασπροπύργου και Ελευσίνας της Δυτικής Αττικής, μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, στις 6 το πρωί ανακοινώθηκε χθες.

Για την περιοχή της Μάνδρας-Ειδυλλίας, αποφασίστηκε η άρση των πρόσθετων μέτρων.

Αντίθετα, το επιδημιολογικό φορτίο δείχνει να επιμένει στους Δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περιστερίου, Ιλίου και Αχαρνών και στην περιοχή Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής.

Το ίδιο και στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, καθώς και στο νησί της Καλύμνου.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2WWB4gU
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη