Ποια μέτρα θα ισχύσουν την Πρωτοχρονιά

Ποια μέτρα θα ισχύσουν την Πρωτοχρονιά

Τα μέτρα που θα ισχύσουν την Πρωτοχρονιά θα είναι τα ίδια με αυτά των Χριστουγέννων. Μέχρι 9 άτομα σε ένα τραπέζι και ρεβεγιόν μαζί με μόνο 2 οικογένειες. 

Εντατικοί έλεγχοι και απαγόρευση κυκλοφορίας

Οι εντατικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν και Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα, χωρίς κάλαντα τις παραμονές και των δύο εορτών και μετακίνηση για το ρεβεγιόν με αποστολή sms στο 13033 με κωδικό 6, τόσο κατά τη μετάβαση όσο και κατά την επιστροφή.

Μέχρι 9 άτομα στα τραπέζια

Περιορισμός ατόμων και στα οικογενειακά τραπέζια, όπου θα μπορούν να βρίσκονται μέχρι εννέα άτομα από δύο οικογένειες. Σε περίπτωση διαπίστωσης υπεράριθμου πάρτι, το πρόστιμο για τον οικοδεσπότη είναι 3.000 ευρώ και 300 ευρώ για κάθε παρευρισκόμενο.

Απαγορεύεται η μετάβαση σε άλλο νομό

Η μετάβαση σε άλλο νομό απαγορεύεται, με τις αρχές να συνεχίζουν τους αυστηρούς ελέγχους. Ποιοι εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός νομού, και τι δικαιολογητικά χρειάζονται.

Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ μέχρι την Πρωτοχρονιά

Όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά 8 το πρωί με 8 το βράδυ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3px0GNv
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη