Το μήνυμα του δημάρχου Λαμιέων Ευθύμιου Καραΐσκου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Το μήνυμα του δημάρχου Λαμιέων Ευθύμιου Καραΐσκου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία:

Σήμερα - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία- δίνουμε το δικό μας μήνυμα,  σε αυτούς τους συνανθρώπους μας, με στόχο να υποστηρίξουμε τόσο την αξιοπρέπεια, όσο και την ευημερία τους, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες για όλους μας, ιδιαίτερα για αυτούς.

Είναι επιτακτική ανάγκη, ξεκινώντας από τα σχολεία μας, να εντάξουμε τόσο στην φιλοσοφία μας όσο και στην καθημερινή μας πρακτική, ότι τα άτομα με οποιαδήποτε αναπηρία, δεν είναι απλώς ισότιμα με τον καθένα μας, αλλά έχουν αναφαίρετο δικαίωμα στην ισάξια αντιμετώπισή μας,  καθώς και στις ίσες ευκαιρίες.

Το μόνο που χρειάζονται είναι εξιδεικευμένη υποστήριξη, έτσι ώστε η προσέγγισή μας για την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο να πραγματωθεί όχι ως ευχολόγιο, αλλά ως μια καθημερινότητα, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη