-->

ΙΔΟΥ......Οι πρώτοι εμπλεκόμενοι «παίχτες» στον Φάκελο «Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας»

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΖΑΪΡΗ...




Και τώρα ιδού οι πρώτοι εμπλεκόμενοι «παίχτες» στον Φάκελο «Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας»

Μην βιάζεστε όμως να τα μάθετε όλα σήμερα. Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ονομάτων θα γίνονται σιγά - σιγά....Έχουν γνώσιν οι Φύλακες...

Σας τους αναφέρω και να τoυς διαβάσετε  για να μάθετε έστω και αργά ποιοι ενδιαφέρονται και ποιοί έδωσαν παράνομα (χωρίς να αφαιρέσουν τις παράνομες ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ των τόκων που το Ίδρυμά μας έκανε ανά εξάμηνο για πολλά χρόνια και έτσι τα δήθεν χρέη τους αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο) τα ακίνητα των φτωχών και όχι των πλούσιων κ.κ. Συνεταίρων στην PQH μέσω της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, η οποία και γι αυτό το λόγο έκανε το κορόιδο για μια εικοσαετία τώρα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΖΑΪΡΗ...

ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ;


Γράφει ο

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ



Επειδή το θέμα είναι πολύ μεγάλο παρακολουθείστε το από το Blog των  
ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

https://kinmersynla.blogspot.com 

Υ.Γ. Μας συγχωρείται για την επανάληψη της αποστολής, αλλά είναι μερικοί αναγνώστες που ζητάνε να τους αναφέρουμε τα πρόσωπα που δικάζονται.....Προς το παρόν δεν μπορούμε να τα καταγράψουμε, αλλά δικάζονται όσοι συμμετείχαν στα δυο τελευταία Συμβούλια των Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου. Όλοι στη Λαμία γνωρίζουν. Μπορείτε όμως να τα βρείτε και στο Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->