Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο την παραμονή Πρωτοχρονιάς

eurokinissi

Για τις μετακινήσεις της Πρωτοχρονιάς θα επιτρέπονται στο ίδιο όχημα να βρίσκονται ο οδηγός και ένας ακόμη επιβάτης, όμως 4 είναι τα επιτρεπόμενα άτομα για άτομα της ίδιας οικογενείας.

Σύμφωνα με διευκρίνηση του εκπροσώπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ «Ιδιαίτερα για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα δοθεί διευκρινιστική οδηγία στους αστυνομικούς, ότι αν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι σε ένα αυτοκίνητο επιβαίνουν έως τέσσερα άτομα, μέλη της ίδιας οικογένειας, αυτό δεν θα συνιστά παράβαση ούτε θα επιδίδεται πρόστιμο».

Αυτό σημαίνει πως παράβαση δεν θα βεβαιώνεται στα τέσσερα άτομα που είναι μέλη ίδιας οικογενείας, δεδομένης πάντοτε πως έχουν στείλει το απαραίτητο sms στο 13033 και βρίσκονται εντός των επιτρεπομένων ωρών μετακίνησης, 5.00π.μ - 22:00μ.μ.

Δεν αλλάζει τίποτα για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό οι οποίες ακόμη απαγορεύονται ενώ τα παραπάνω ισχύουν μόνο εντός περιφερειακής κοινότητας. Σημαντικό είναι να προσέξουμε αυτές τις γιορτές καθώς όχι μόνο οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι εξαιρετικά αυξημένοι αλλά και επειδή τα επιδημιολογικά νούμερα βρίσκονται πάνω από τη χιλιάδα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/38GW0hg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη