Ετοιμάζεται… πάλι ο Κωστένογλου για Λαμία!


Ο Μπάμπης Τεννές αποφάσισε να παραιτηθεί μετά το 0-6 του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία, για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Δείτε τη δήλωση που έκανε ο έμπειρος τεχνικός.
 
Μετά τη βαριά ήττα (0-6) από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Λαμίας Μπάμπης Τεννές παραιτήθηκε. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό, υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της, καθώς θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το καλύτερο για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.

Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στη παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος όσον αφορά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σήμερα αποχώρησα από τον πάγκο πριν τη λήξη του αγώνα, τα διαψεύδω κατηγορηματικά, καθώς μετά το σφύριγμα του διαιτητή αποχώρησα μαζί με όλη την ομάδα για τα αποδυτήρια και όχι πιο πριν.“

Αντικαταστάτης του Τεννέ θα είναι πιθανότατα ο Νίκος Κωστένογλου, που ήταν άλλωστε – θυμίζουμε, όπως επίσης είχαμε αποκαλύψει στο Sportstonoto.gr – και το μεγάλο φαβορί να πάει στην Λαμία  όταν έφυγε ο Γιώργος Πετράκης, αλλά τελικά τον έφαγαν στην γωνία.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη