Θεσσαλονίκη: Πήρε «πίσω» η ΕΛ.ΑΣ τα πρόστιμα στην καρκινοπαθή και την κόρη της, δείτε την ανακοίνωση

intime

Πολλαπλές οι ενστάσεις από πολίτες σχετικά με τις επιβολές προστίμων για τα μέτρα του κορονοϊού. Αυτή τη φορά η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για ακύρωση προστίμου σε καρκινοπαθή και την κόρη της που ήταν καθ' οδόν για χημειοθεραπεία.

Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έλεγχος από την αστυνομία κοντά στα Μάλγαρα, όπου και επιβλήθηκαν τα πρόστιμα. Έπειτα έγινε ένσταση από τους παρόντες και ακυρώθηκαν τα πρόστιμα με την ακόλουθη ανακοίνωση της Γενικης Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

«Ανακοινώνεται ότι έγιναν δεκτές οι αντιρρήσεις και ακυρώθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία Τροχαίας, οι πράξεις επιβολής προστίμου, για υπεράριθμα άτομα σε όχημα, που είχαν επιβληθεί σε δύο ιδιώτιδες (μητέρα ασθενή και κόρη συνοδό), κατά τη επιστροφή τους, την Παρασκευή 11-12-2020, από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στη Βέροια.

Οι αντιρρήσεις που έχουν υποβάλει ο οδηγός και συνοδηγός του οχήματος εξετάζονται, σε συνάρτηση με το νομότυπο της κυκλοφορίας του οχήματος».via Ειδήσεις https://ift.tt/3ajxIMT
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.