Παγώνη: Αν συνεχίσει η αύξηση των κρουσμάτων δεν μπορεί να γίνει άνοιγμα

Παγώνη: Αν συνεχίσει η αύξηση των κρουσμάτων δεν μπορεί να γίνει άνοιγμα

Προβληματισμένη εμφανίστηκε η κυρία Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για το τετραψήφιο νούμερο κρουσμάτων (1.047) που εμφανίστηκε χθές, λέγοντας «όποιος μιλάει τώρα για άνοιγμα, δεν μπορεί να είναι σοβαρός».

Επισημαίνωντας τον κίνδυνο η κυρία Παγώνη σε συνέντευξη της στο Open, είπε πως το επόμενο διάστημα το σύστημα θα δεχθεί μεγάλη πίεση και ανέφερε χαρακτηριστικά, «Τα κρούσματα ανεβαίνουν τόσο γρήγορα που κανείς δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Χρειάζονται πάρα πολλά τεστ για να δούμε τι μας γίνεται. Να βρούμε τους ασυμπτωματικούς και να γίνει η ιχνηλάτησή τους, γιατί εκεί είναι το θέμα».

«Τώρα, στο δεύτερο lockdown, η προσέλευση non covid ασθενών γίνεται κανονικά στα νοσοκομεία, σε αντίθεση με το πρώτο lockdown που είχαν πάει όλα πίσω. Και καλά κάνει ο κόσμος κι έρχεται. Πρέπει να γίνουν χειρουργεία, να προχωρήσει η διαδικασία, να γίνουν οι εξετάσεις. Πρέπει να ενισχυθούν οπωσδήποτε τα νοσοκομεία», συμπλήρωσε.

Έκλεισε αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στις κλινικές λέγοντας, «είναι πάνω από 2.500 ασθενείς στις απλές κλινικές COVID και πολλοί απ' αυτούς δυστυχώς θα διασωληνωθούν. Όποιος λέει ότι πρέπει να ανοίξουμε στις επόμενες δύο εβδομάδες, δεν είναι σοβαρός. Αυτό θα πρέπει να το δούμε λαμβάνοντας υπόψιν τα κρούσματα και τις διασωληνώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και στην αρχή της επόμενης. Αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα, θα πιεστεί το σύστημα, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει άνοιγμα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3n0aP3I
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη