Ρεβεγιόν ήταν και πάει... Αδύνατη η μετακίνηση των πολιτών, παραμένει «ακλόνητη» η απαγόρευση κυκλοφορίας

Ρεβεγιόν ήταν και πάει... Αδύνατη η μετακίνηση των πολιτών, παραμένει «ακλόνητη» η απαγόρευση κυκλοφορίας

Την παράταση της απαγόρευση κυκλορορίας ανακοίνωσε η κυβέρνηση δια στόματος του κυβέρνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα γεγονός που βάζει «ταφόπλακα» για εορταστικά ρεβεγιόν.

Συγκεκριμένα τονίστηκε πως, διατηρείται η απαγόρευση μετακινήσεων κατά τις ώρες από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, καθώς και της αποστολής SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις. Διευκρινίζεται ότι για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, στο προαναφερθέν πλαίσιο λειτουργίας τους, θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.

Αυτό τονίστηκε στις ανακοινώσεις τις κυβέρνησης για τον οδικό χάρτη μέχρι τις γιορτές. Η απαγόρευση κυκλοφορίας αντί για 9 μ.μ. - 5π.μ. μεταφέρθηκε μία ώρα μετά για μπορέσουν οι εργαζόμενοι σε κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία και καταστήματα λιανικής να επιστρέψουν σπίτι τους.

xristougenna922

Η παράταση ωστόσο της απαγόρευσης κυκλοφορίας βάζει ταφόπλακα στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς καθώς δεν θα μπορεί ο κόσμος να μετακινηθεί μετά τις 10 το βράδυ. Συνεπώς, είναι αδύνατό να κάνει μία οικογένεια ρεβεγιόν με 9 άτομα όπως είχε τονίσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας πριν από λίγες μέρες για τις γιορτές.

Ωστόσο, επειδή οι συνθήκες αλλάζουν μέρα με τη μέρα, δεν αποκλείεται με νέες ανακοινώσεις η κυβέρνηση να δώσει κάποιες ώρες «χάριτος» για τις ημέρες: Παραμονή Χριστουγέννων, Χριστούγεννα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς και Πρωτοχρονιά.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3nf2hXK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη