Κορωνοϊός - Λαμία: "Λουκέτο" στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων λόγω κρουσμάτων

Συγκεκριμένα μπήκε "λουκέτο" στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων διότι βρέθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα και θα παραμείνει κλειστή για δύο μέρες, σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, ώστε να πραγματοποιηθεί απολύμανση και από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου η υπηρεσία θα λειτουργήσει κανονικά.

Ειδικότερα πρόκειται για τρεις γυναίκες υπαλλήλους και έναν άνδρα, οι οποίοι θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες και μετά θα γίνει επανέλεγχος για να διαπιστωθεί εάν θα αρνητικοποιηθούν, ώστε να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους.

Στη Λαμία βρέθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

«Το διήμερο κλείσιμο της υπηρεσίας γίνεται για καθαρά προληπτικούς λόγους. Έχουμε κάνει τεστ σε όλους τους υπόλοιπους υπάλληλους, που πιθανά θα μπορούσαν να είχαν έρθει σε επαφή, και είναι όλοι αρνητικοί. Η κατάστασή είναι υπό έλεγχο και δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας», είπε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο θετικό κρούσμα υπαλλήλου είχε εντοπιστεί στα γρήγορα τεστ (rapid test) που έγιναν την Κυριακή στην οδό Φιλίας στην ΠΕΛ και στη συνέχεια από την ιχνηλάτηση των επαφών προέκυψαν και τα άλλα τρία.

www.athensmagazine.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη