Γιώργος Κοτρωνιάς: Καλή Χρονιά με Υγεία


Ευχές για το νέο έτος από τον βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργο Κοτρωνιά:

Όσοι έχουμε την ευλογία να υποδεχόμαστε υγιείς τη νέα χρονιά και να ελπίζουμε ότι μέσα σ´ αυτή θα γιατρευτούν όλες οι βαθιές πληγές που αφήνει το 2020, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, νιώθουμε πιο έντονα την αξία όσων θεωρούσαμε δεδομένων και ίσως να παραμελούσαμε τα περασμένα χρόνια. Της υγείας, της ανθρώπινης επαφής, της κοινωνικότητας και του κανονικού περιβάλλοντος της ανάπτυξης της ανθρώπινης δημιουργικότητας.

Βάζοντας αυτές τις αξίες πάλι στη ζωή μας, με την υπεύθυνη ηγεσία μας και με την προσπάθεια όλων των Ελλήνων, είμαι βέβαιος ότι η πατρίδα μας θα πορευθεί με κοινωνική ευαισθησία αλλά και δημιουργική δυναμική στο μέλλον, αφού η επιστήμη μας δίνει πλέον τη δυνατότητα, αν συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς και προσεκτικοί, να ξανακερδίσουμε την καθημερινότητα μας και τη ζωή μας όπως την γνωρίζαμε.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους, το 2021 που για την Ελλάδα είναι μία εμβληματική χρονιά, αφού γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821, να είναι μια Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη και καλά ειρηνικά έργα που θα πάνε τον τόπο μας μπροστά και θα κάνουν ευτυχισμένες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες .

Καλή Χρονιά !!!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη