Τα ρεβεγιόν ανησυχούν την ΕΛ.ΑΣ - Έτσι θα πραγματοποιούνται οι έλεγχοι

eurokinissi

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο, βουλευτής αρνήθηκε τον έλεγχο της Αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη. Ενώ η αστυνομία διέλυσε κορονο-πάρτι 50-100 ατόμων το Σάββατο 19/12.

Με αφορμή το πάρτυ που στήθηκε στον Άλιμο, το βράδυ του Σαββάτου 19/12, ο κύριος Μαυροειδάκος μίλησε στο Mega για τα κορονο-πάρτι, καθώς και για το πως θα πραγματοποιούνται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στα ρεβεγιόν. Σχετικά με το πάρτυ στον Άλιμο, τόνισε πώς είχαν πληροφορία για 50 με 100 νεαρά άτομα τα οποία συγκεντρώθηκαν στον λόγο Πανί ώστε να κάνουν πάρτι. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο ώστε να διαλείσουν τη συγκέντρωση.

«Η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο προκάλεσε τον… εκνευρισμό των συγκεντρωμένων, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 15 προσαγωγές ενώ ''έκοψε'' αρκετά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ».

Κατά τον κ. Μαυροειδάκο, οι αστυνομικοί προσπαθούν με ευγενικό τρόπο να συναιτίσουν και να πείσουν τον κόσμο. Όταν αυτό όμως δεν λειτουργεί καταλήγουν σε προσαγωγές και πρόστιμα.

Όσον αφορά τους ελέγχους για τα ρεβεγιόν, όπου υπάρχει καταγγελία θα γίνεται έρευνα, τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως είναι τα πάρτι, θα ακολουθεί και παρέμβαση εισαγγελέα. Ακόμη αναφέρθηκε και σε βουλευτή ο οποίος στη Νέα Σμύρνη αρνήθηκε τον έλεγχο από ομάδα Δίας, λέγοντας χαρακτηρηστικά «Στους ελέγχους όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στους αστυνομικούς». Ενώ δήλωσε πως έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της Βουλής για το περιστατικό.

Ακολουθεί το βίντεο.via Ειδήσεις https://ift.tt/2Wz71vC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.