Εξετάζεται το άνοιγμα καταστημάτων πεντικιούρ - μανικιούρ

Photo: INTIME

Ανοιξε σήμερα το λιανικό εμπόριο για αγορές με clickaway, ενώ πρεμιέρα κάνουν από αύριο και τα κομμωτήρια. Ανοιχτό το ενδεχόμενο για να ανοίξουν οι επιχειρήσεις μανικιούρ - πεντικιούρ.

Αλλαγή σχεδίων για τα καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ φαίνεται ότι εξετάζει η κυβέρνηση παρά το γεγόνός ότι αρχικά αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά.

Μετά τις αντιδράσεις από ανθρώπους του κλάδου, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να ανοίξουν τελικά τα παραπάνω καταστήματα, όπως άφησε να εννοηθεί την Κυριακή ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για τα νέα μέτρα. «Δεχόμαστε απίστευτη πίεση. Το εξετάζουμε τι μπορεί να γίνει», είπε ο υπουργός, τονίζοντας ότι «Πρέπει να τηρηθούν όλοι οι κανόνες κατά του κορονοϊού. Αν δεν τηρηθούν θα είναι συνταγή εθνικής τραγωδίας. Αν δεν τηρηθούν θα σταματήσει το click away. Δεν διακινδυνεύουμε δημόσια υγεία για το εμπόριο».

Φυσικά αν αυτό συμβεί, τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας θα είναι πολύ αυστηρά, όπως και η τήρηση των ραντεβού, ώστε να μην υπάρξει διασπορά του ιού. Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Αλλαγές στα βιβλιοπωλεία

Αλλαγές έχουμε και στα βιβλιοπωλεία. Αν και αρχικά ο καταναλωτής μπορούσε να αγοράσει μόνο βιβλία, ενώ αν ήθελε να προμηθευτεί σχολικά και χαρτικά θα έπρεπε να το κάνει ηλεκτρονικά ή με click away, τελικά δίνεται η δυνατότητα οι συγκεκριμένες αγορές να γίνονται εντός του καταστήματος.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, επίσης τα σούπερ μαρκετ απαγορεύεται να πωλούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, παιχνίδια, χαλιά, ενδύματα και υποδήματα.via Ειδήσεις https://ift.tt/3oNutB5
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.