Δεν χαλαρώνει η απαγόρευση κυκλοφορίας Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, παράθυρο μόνο για την παραμονή

Δεν χαλαρώνει η απαγόρευση κυκλοφορίας Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, παράθυρο μόνο για την παραμονή

Μέχρι τουλάχιστον τις 7 Ιανουαρίου θα παραμείνει στις ζωές μας η νυκτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ μικρό «παράθυρο» για χαλάρωση μένει ανοικτό μόνο για την παραμονή Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας μένει και κατά την διάρκεια των εορτών με μία ώρα παράταση της κυκλοφορίας αφού από τις 9:00 μμ η ώρα ισχύος άλλαξε και παρατείνεται μια ώρα αργότερα για τις 10:00 μμ.

Το ωράριο αυτό της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα παραμείνει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις εκτός νομού μετακινήσεις με τις γνωστές εξαιρέσεις των εργαζομένων ή της μόνιμης κατοικίας.

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη έγινε γνωστό ότι η μόνη περίπτωση που είναι υπό εξέταση σχετικά με την παράταση του ωραρίου απαγόρευσης της κυκλοφορίας είναι για τις δύο παραμονές, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Να θυμίσουμε ότι θα επιτραπούν, όπως είχε προαναγγείλει πριν λίγες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας, οι συναθρόισεις στα σπίτια τα βράδια αυτά για έως 9 άτομα.

Για το θέμα αυτό θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες και μετά από αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων.



via Ειδήσεις https://ift.tt/37XMO7K
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη