Στέλιος Ρόκκος: Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος

Στέλιος Ρόκκος: Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τη ζωή στη Λήμνο, τη γυναίκα του και το πώς είναι ως πατέρας.

«Είναι σα να μην έχει γίνει τίποτα στη Λήμνο γιατί ευτυχώς δεν είχαμε πάρα πολλά κρούσματα. Είχαμε λίγα για όλο αυτό το διάστημα. Η καθημερινότητα μας είναι ίδια. Δεν κλειστήκαμε σε ένα σπίτι φοβούμενοι μην κολλήσουμε ή μην μεταδώσουμε. Όπως ζούσαμε με τη Λελέ, έτσι ζούμε και τώρα» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

Για την αγάπη της γυναίκας του για τα ζώα είπε: «Τα αγαπώ τα ζώα αλλά η Λελέ είναι υπερβολή. Ζούμε με 34 ζώα. Αν η γυναίκα μου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε μένα και τα ζώα, θα επέλεγε το δεύτερο».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής προχώρησε σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις και αποκάλυψε ότι νιώθει πώς θα μπορούσε να είναι καλύτερος ως πατέρας.

«Είναι πολλά για τα οποία μετανιώνω. Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Η δουλειά και ότι είμαι όπου να 'ναι. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό, δεν μπορεί να είναι καλός σε τίποτα άλλο. Τώρα τα παιδιά μου δεν με χρειάζονται, έχουν τις ζωές τους. Όταν με χρειάζονταν δεν είχα χρόνο» ανέφερε μεταξύ άλλων.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3lVakHH
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη