Αυξάνονται τα θύματα του «ψευτογιατρού», νέες εξελίξεις για δύο παρακυκλώματα

eurokinissi

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του «ψευτογιατρού» με τα χίλια πρόσωπα. Στα 12 τα θύματα που έχασαν τη ζωή τους, ενώ «τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά» λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία για την υπόθεση του άνδρα με τα χίλια πρόσωπα, εξαιτίας του οποίου χάθηκαν ανθρώπινες ζωές.

Άνδρας που έχασε τη καρκινοπαθή σύζυγο του, μιλάει στην ΕΡΤ περιγράφοντας το μαρτύριο που έζησε. «Εγώ της έλεγα να συνεχίσει τον σωστό δρόμο, με γιατρούς, νοσοκομεία και αυτή μου έλεγε ότι σωστός δρόμος είναι αυτά που της προτείνει. Τέτοια πλύση εγκεφάλου της είχε κάνει. Δεν μπορείς να μην προστατεύεις τον εαυτό σου, να μην τρως, να μην παίρνεις φάρμακα, πώς ζεις, μόνο με μήλα, της έλεγα»

Σύμφωνα με ένα από τα θύματα του «Ισχυριζόταν ότι ήταν ο πιλότος που είχε καταρρίψει το αεροπλάνο του ανιψιού του Ερντογάν και για το λόγο αυτό είχε επικηρυχθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και δήθεν φυλασσόταν από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες».

Ο 47χρονος συνεργαζόταν με δύο παρακυκλώματα σύμφωνα με μαρτυρία θύματος. Το ένα προωθούσε σκευάσματα, ενώ το άλλο απασχολούσε νοσοκόμες που «ψάρευαν» υποψήφια θύματα στα νοσοκομεία.

Οι αρχές ακόμη δεν έχουν ανακαλύψει που κατέληγε το μαύρο χρήμα που αποσπούσε ο ψευτογιατρός από τα θύματα του και συνεχίζουν τις έρευνες τους.



via Ειδήσεις https://ift.tt/34Snway
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη