Μητροπολίτης Κυθήρων: Το εμβόλιο παρασκευάζεται με το προϊόν των εκτρώσεων - Το ξέρει και ο Πάπας

Intime

Απορία προκαλούν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ για το εμβόλιο για τον κορονοϊό που παρασκευάζεται με το προϊόν των εκτρώσεων.

Ξαναχτύπησε ο Μητροπολίτης Κυθήρων, μετά το "Θα λειτουργήσουμε τους ναούς, ας έρθουν να μας πιάσουν" διέσπειρε και άλλες ειδήσεις σςχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού, λέγοντας αυτή τη φορά πως παρασκευάζεται με το προϊόν των εκτρώσεων, καλώντας τους πιστούς να μην το κάνουν. Όπως ανέφερε:

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: "έτσι είναι αλλά κατ' οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων". Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 05.45 λεπτό:


 {https://youtu.be/k9_ceDXazp0}via Ειδήσεις https://ift.tt/2MfMkCN
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.