Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν ρισκάρει στη Λαμία

Με την εντεκάδα που έπαιξε κόντρα στην Πόρτο, χωρίς τον κουρασμένο Καμαρά, προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στη Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς

Μπορεί η Λαμία να μην έχει ακόμα νίκη στο Πρωτάθλημα, αλλά είναι ένας αγώνας που κρύβει «παγίδες» και ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως δεν προτίθεται να πάρει το παραμικρό ρίσκο.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Αθανάσιος Διάκος», το μεσημέρι της Κυριακής (13/12, 15:00), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, και η νίκη είναι μονόδρομος. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή και προσανατολίζεται στην αλλαγή της διάταξης (από 4-3-3, σε 4-2-3-1), με μόλις μία αλλαγή στην εντεκάδα, συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας απέναντι στην Πόρτο για το Champions League.

Ο Τιάγκο Σίλβα θα πάρει θέση μπροστά από τους δύο κεντρικούς μέσους και πίσω από τον επιθετικό, αναλαμβάνοντας δημιουργικά καθήκοντα στο παιχνίδι, με τον Μαντί Καμαρά να μένει στον πάγκο, καθώς βρίσκεται στο «κόκκινο» και ελοχεύει κίνδυνος τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα αποτελέσουν το δίδυμο των κεντρικών μέσων, με τον Βρουσάι δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή και τον Μασούρα αριστερά, ενώ ο Ελ Αραμπί θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Όσο για την άμυνα, οι λύσεις είναι περιορισμένες και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία, οι Ραφίνια και Χολέμπας θα παίξουν για μία ακόμα φορά στα άκρα της άμυνας, με τους Σεμέδο και Σισέ να συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ.

fws.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη