Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Δύσκολο να βλέπεις συναδέλφους σου σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση

Screenshot ANT1 glomex

Για την πανδημία του κορoνοϊού και τις πληγές που έχει αφήσει στον πολιτισμό και τα θέατρα μίλησε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δυστυχώς όπως όλα τα θεατρικά σπίτια έτσι έκλεισε και το δικό μας αυτό το περίεργο φαινόμενο. Δύσκολο να κλείνεις το σπίτι σου πολύ. Και δύσκολο να βλέπεις συνανθρώπους και συναδέλφους σου σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Νομίζω ότι μέσα σε ένα πραγματικό αδιέξοδο το οποίο ζουν οι άνθρωποι, υπάρχει ίσως η ανάγκη της εξέλιξης και η ανάγκη της διαφορετικής συμπεριφοράς και αντιμετώπισης σε αυτό που λέμε πολιτισμό», είπε ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη «Φαμίλια» για να συνεχίσει:

«Είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου εάν βιοπορίζεσαι μόνο από το θέατρο. Ο πολιτισμός υπάρχει παντού».



via Ειδήσεις https://ift.tt/37qDZEw
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη