Τον... χαβά του ο Τραμπ: Κέρδισα τις εκλογές με σαρωτική νίκη!

Τον... χαβά του ο Τραμπ: Κέρδισα τις εκλογές με σαρωτική νίκη!

Επιμένει στο σενάριο της νοθείας και εξακολουθεί να αρνείται την ήττα του ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

Με τριπλό «χτύπημα» στο twitter ο Τραμπ κάνει ξανά λόγο για νοθεία στις αμερικανικές εκλογές ισχυρίζεται ότι πέτυχε μια «σαρωτική νίκη» στις εκλογές, αν κάποιος μετρήσει τις νόμιμες ψήφους και όχι τις παράνομες που ξεφύτρωσαν «ως εκ θαύματος» από παντού.

«ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ, όμως να θυμάστε ότι εγώ υπολογίζω μόνο τις νόμιμες ψήφους, και όχι όλους εκείνους τους fake ψηφοφόρους και [τα φαινόμενα] νοθείας που ξεφύτρωσαν ως εκ θαύματος από παντού. Τι ντροπιαστικό», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τραμπ.

TRUMP1

Σε ένα άλλο tweet, o Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε, αναφερόμενος στο σκάνδαλο με τον γιο του Μπάιντεν, Χάντερ, ότι αν ο αντίπαλός του μπει στον Λευκό Οίκο οι δημοκρατικοί θα «θάψουν» την υπόθεση και δεν θα υπάρξει καμία συνέπεια.

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1337755490563010560?s=20}

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τραμπ προχώρησε σε άλλη μία ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Μόλις αρχίσαμε τον αγώνα!»

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1337755964339081216?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/348qBmx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη