Υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας: Στον εισαγγελέα Σιαμπάνης και Δεληζήσης, αύριο ο Καραπαπάς

eurokinissi

Τηρώντας τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (14/12) η ΠΑΕ Άρης, Μάριος Σιαμπάνης και Γιώργος Δεληζήσης βρέθηκαν το ίδιο βράδυ στο γραφείο του εισαγγελέα στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο τερματοφύλακας και ο κεντρικός αμυντικός - και αρχηγός - του Άρη, παρουσία δικηγόρου της ΠΑΕ, κατέθεσαν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση σχετικά με τις καταγγελίες που έγιναν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, περί δωροδοκίας προς τον Σιαμπάνη ενόψει του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League το βράδυ της Κυριακής.

Μετά τις καταγγελίες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγόπουλος, διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με τους δύο παίκτες του Άρη να δίνουν το παρών την ίδια κιόλας ημέρα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τις επόμενες ημέρες στο ίδιο μέρος να βρεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές των "κίτρινων" προκειμένου να καταθέσουν και εκείνοι τα όσα ενδεχομένως γνωρίζουν, ενώ αύριο αναμένεται να καταθέσει και ο ίδιος ο Κώστας Καραπαπάς.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Wc7fbE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη