-->

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός: Τον… έπνιξε με την άμυνα της

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός: Τον… έπνιξε με την άμυνα της

Την πέμπτη του ήττα στην φετινή Ευρωλίγκα δέχθηκε ο Ολυμπιακός στην Μόσχα, χάνοντας με 80-61 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί μόλις για ένα δεκάλεπτο, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να ανεβάζει στροφές στην συνέχεια και με φοβερή άμυνα και ηγέτη τον Μάικ Τζέιμς (16 πόντους, 7 ασίστ, 7 ριμπάουντ) να καθαρίζει το παιχνίδι.

Πολύ δυνατά μπήκαν οι Ερυθρόλευκοι στο παιχνίδια και κατάφεραν να προηγηθούν με τέσσερις με τον Ζαν Σαρλ μετά από σχεδόν δύο λεπτά (2-6). Μάλιστα, οι Πειραιώτες διεύρυναν το προβάδισμα τους λίγο αργότερα με τρίποντο του Σλούκα (6-11), με τον Κουρμπάνοφ να απαντά και αυτός από την περιφέρεια (9-11).

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να βάζει δύσκολα στους γηπεδούχους και κατάφερε να πάει στο +8 με τρίποντο του Παπανικολάου (9-17), αναγκάζοντας τον Δημήτρη Ιτούδη να καλέσει τάιμ άουτ. Στην συνέχεια οι Ρώσοι αντέδρασαν και με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Τόκο Σενγκέλια μείωσαν στο καλάθι (15-17), ενώ πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με τρίποντο του Μάικ Τζέιμς λίγο πριν το φινάλε του δεκαλέπτου (20-19).

Διαβάστε περισσότερα στο overfm



from Ειδήσεις https://ift.tt/3mICo24
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->