Αλλάζει ώρα η απαγόρευση κυκλοφορίας

Αλλάζει ώρα η απαγόρευση κυκλοφορίας

Κλειστό παραμένει το λιανεμπόριο μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, ανοιχτή μόνο για παραλαβές - Παράλληλα κατά την ανακοίνωση της κυβέρνησης έγινε γνωστό ότι αλλάζει ώρα η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα τονίστηκε πως, διατηρείται η απαγόρευση μετακινήσεων κατά τις ώρες από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, καθώς και της αποστολής SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις. Διευκρινίζεται ότι για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, στο προαναφερθέν πλαίσιο λειτουργίας τους, θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.

Διατήρηση αναστολής του λιανεμπορίου σε όλη της επικράτεια ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση. Από την Κυριακή 13/12 έως στις 7/1 θα επιτραπεί η μεταφορά του πελάτη για παραλαβή του προϊόντος στο φυσικό κατάστημα.

Ανοίγουν τα κομμωτήρια από την Δευτέρα που έρχεται, με διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί έως 9 το βράδυ. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα βιβλιοπωλεία που ανοίγουν από Δευτέρα.via Ειδήσεις https://ift.tt/3m8b4Jx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.