Click away και στα εμπορικά κέντρα, για ποια καταστήματα ισχύει

Click away και στα εμπορικά κέντρα, για ποια καταστήματα ισχύει

Πλέον στη δυνατότητα click away προστίθενται και τα εμπορικά κέντρα, σύμφωνα με νέο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε.

Η απόφαση ορίζει πως οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κλειστού τύπου εμπορικά κέντρα και όσες λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops-in a-shop), μπορούν να αναπτύξουν τη διαδικασία εξ αποστάσεως προαγοράς/προεπιλογής μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας (click away) σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο.

Παράλληλα, ορίζει και τον τρόπο λειτουργίας των υπόλοιπων επιχειρήσεων, οι οποίες λειτουργούν κατά την διάρκεια του δεύτερου lockdown.

Σούπερ μάρκετ

Το ωράριο των καταστημάτων τροφίμων σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ, επεκτείνεται έως τις 21:00 μμ αντί 20:30.

Σημειώνεται ότι το ωράριο λειτουργίας είναι έως τις 21:00, με την εξαίρεση, ως προς τα καταστήματα τροφίμων, της λειτουργίας υπηρεσιών διανομής προϊόντων (delivery), η οποία επιτρέπεται να λειτουργεί έως τη 1:00.

Επίσης, τα σούπερ μάρκετ έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν τις Κυριακές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2020.



via Ειδήσεις https://ift.tt/348jOcq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη