Live οι ανακοινώσεις Πέτσα, ολοταχώς για σκληρό lockdown για τις «κόκκινες» περιοχές

INTIME

Σε λίγη ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας θα προχωρήσει σε ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινώσει σκληρότερο lockdown σε συγκεκριμένες περιοχές.

Σε αυτή την ενημέρωση είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει ανακοίνωση για σκληρότερα μέτρα σε περιοχές που η επιδημιολογική τους εικόνα χειροτερεύει παρόλη την εφαρμογή του lockdown εδώ και περίπου 1,5 μήνα. Σε αυτό αναφέρθηκε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τονίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση χαλάρωσης του lockdown για την περίοδο των εορτών καθώς όπως ανέφερε θα έδινε λάθος μήνυμα στους πολίτες ενώ, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως σε πολλές περιοχές ενδεχομένως να ανακοινωθούν σκληρότερα μέτρα.

Σήμερα με νέες δηλώσεις του τόσο ο καθηγητής Βατόπουλος όσο και ο καθηγητής κ. Τσάκρης ανέφεραν ότι η κατάσταση σε πολλές περιοχές της χώρας δεν είναι καλή. Μάλιστα ο κ. Βατόπουλος τόνισε πως στο τραπέζι είναι η μείωση των ατόμων στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ενώ με την σειρά του ο κ. Τσάκρης προέβλεψε ότι η κατάσταση τον Γενάρη θα χειροτερέψει και θα χρειαστεί να πάει η χώρα σε lockdown τύπου Μαρτίου.

Παρακολουθείστε παρακάτω τις ανακοινώσεις Πέτσα και τα πιθανά νέα μέτρα για τουλάχιστον 8 περιοχές της Βόρειας Ελλάδας στις οποίες συνεχίζει να «καίει» ο κορονοϊός.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3r7Vtx6
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη