Νίκος Πολυδερόπουλος: Έχω φάει πολύ ξύλο λόγω της δυσλεξίας μου (vid)

Screenshot ANT1/glomex

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο καθώς μετέχει στη δημοφιλή σειρά «8 Λέξεις».

Ο ηθοποιός βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκτός από τα επαγγελματικά μίιλησε με ειλικρίνεια ειλικρίνεια για το bullying που βίωσε ως παιδί λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής.

«Είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ' όλα. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε. Νόμιζα στο σχολείο ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής», πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός για να συνεχίσει:

«Είμαι δυσλεκτικός. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω διάσπαση προσοχής. Χάνομαι, δεν το θέλω όμως. Κάποιοι νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν».



via Ειδήσεις https://ift.tt/2KbyUqQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη