Ο κορονοϊός... επέστρεψε στην Κίνα, πάνω από 100 κρούσματα για 9η συνεχόμενη ημέρα

Ο κορονοϊός... επέστρεψε στην Κίνα, πάνω από 100 κρούσματα για 9η συνεχόμενη ημέρα

Το κινεζικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ενημερώθηκε για τον εντοπισμό 144 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του SARS-CoV-2 στην ηπειρωτική Κίνα, έναντι 103 την προηγουμένη.

Είναι η ένατη συνεχομενη ημέρα που τα κρούσματα στην Κίνα ξεπέρασαν τα 100.

Στις 126 από τις νέες περιπτώσεις που επιβεβαιώθηκαν οι μολύνσεις οφείλονταν σε μετάδοση στην κοινότητα. Ο αριθμός των επιλεγόμενων ασυμπτωματικών φορέων που εντοπίστηκαν (το υπουργείο Υγείας δεν τους συμπεριλαμβάνει στα επιβεβαιωμένα κρούσματα) αυξήθηκε σε 113, από 58 την προηγουμένη.

Στα νοσοκομεία της Κίνας νοσηλεύονται 1.598 ασθενείς με την COVID-19 (+125 σε σχέση με την προηγουμένη), εκ των οποίων 68 σε σοβαρή ως κρίσιμη κατάσταση (+6).

Ο απολογισμός της πανδημίας στη χώρα όπου έκανε την εμφάνισή του ο νέος κορονοϊός τον Δεκέμβριο του 2019 ανέρχεται σε 4.635 νεκρούς επί συνόλου 88.701 μολύνσεων, με βάση τα επίσημα στοιχεία.



via Ειδήσεις https://ift.tt/361ad89
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη