Σάκης Τανιμανίδης: Υπέγραψε με τον ΑΝΤ1

eurokinissi

Έπειτα από αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά ο πρώη παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης υπέγραψε και επίσημα πλέον θα συνεργαστεί με τον ΑΝΤ1.

«Ο Σάκης Τανιμανίδης να σας πω ήρθε στον ΑΝΤ1 απλά υπέγραψε λίγο πιο αργά δεν το ήξερα», είπε η παρουσιάστρια. Με αυτή τη δήλωση φαίνεται ο Σάκης Τανιμανίδης να ξεκινάει την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Ακόμη η Φαίη Σκορδά είπε πως ο Σάκης υπέγραψε αργά και η ιδια δεν το ήξερε.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός πρώην παρουσιαστής του Survivor αντικαταστάθηκε τελευταία στιγμή από τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση του Survivor 2021. Σε προηγούμενη αναφορά του ο Σάκης Τανιμανίδης είχε πει πως η σχέση του με την εταιρεία τούρκικη εταιρεία παραγωγής τους Survivor, Ατζούν Μίντια, είχε εμφανίσει ρωγμές και ήταν θέμα χρόνου η μεταγραφή του σε άλλη εταιρεία η τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Τανιμανίδης, αναμένεται να αναλάβει την τηλεοπτική εκπομπή «Φάρμα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/39dCEBO
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη